Den spanske

  • Drue
  • Distrikt Spanien
  • Årgang 0
  • Vol. 0%
  • Pris 599,00 kr.

2022 Talebiano Monastrell, Bodegas Saura, Bullas, Spanien

 Du vil måske genkende navnet Talebiano, denne gang er det Monastrell-druen, der sætter scenen. Den solmodne drue giver intensitet, krydderi og karakter – og her folder den sig ud med 12 måneder på fransk eg. Smagen er dyb og aromatisk med brombær, mørk chokolade, tobak og sort peber, afrundet af en rank tanninstruktur

2020 Sommelier, Bodegas Señorio De Arana, Rioja Crianza, Spanien

Druerne til Sommelier er høstet i Alavesa mod nord i Rioja − det køligste distrikt med den friskeste frugt. Vinen er lavet på 100% Tempranillo.Den er tappet på fade af amerikansk eg, hvor dens fortsatte udvikling, som Bodegas Señorio de Arana kalder ”vinens opdragelse” fortsætter. En Crianza rødvin skal lagre i mindst to år efter høsten, hvor vinen i mindst et år skal ”opdrages” i et egefad. Vinen i glasset er dyb rubinrød med en intens duft af kirsebær, solbær og vanilje samt ristede fadtoner. Smagen af røde og sorte bær har både saft og kraft med tonen af egefad som underlægningsmusik og en finale med markante, modne tanniner.

2023 La Doncella de las Viñas – Vino De La Tierra De Castilla, Spanien

Et skønt eksempel på ung Tempranillo med masser af umiddelbar charme. Farven er dyb violet, duften intens med noter af kirsebær, brombær, kakao og vanilje. Smagen er fyldig, rund og sødmefuld med noter af julekagekrydderier, mens eftersmagen er lang og silkeblød. En sanselig vin, som løfter tapas, krydret mad – eller bare en god stund

2018 LA Cruz Vega Roble, DO La Mancha, Spanien

Først på listen har vi den alsidige og drikkevenlige LA Cruz Vega. En spansk vin, der elegant kombinerer den klassiske Tempranillo-drue med Merlot og Syrah, som bringer et forfriskende pift til den traditionelle vin. Vinen er fyldt med mørke bær som solbær og brombær, krydret med lette noter af tobak og egefad. Den smager fantastisk sammen med ribbenssteg eller andesteg, og vil være en oplagt ledsager til dine yndlingsretter med rodfrugter og kål.

*indeholder sulfitter