Månedens Rødvinskasse

  • Drue
  • Distrikt
  • Årgang 0
  • Vol. 0%
  • Pris 569,00 kr.

2019 Blaufränkisch, Urbanihof, Fels am Wagram, ØstrigDe seneste år er Blaufränkisch stormet frem i Østrig takket være sin evne til at skabe flotte rødvine med et stort potentiale. Blaufränkisch giver velstrukturerede vine med mørk frugt, stor dybde og kompleksitet samt en udpræget mineralitet. Blaufränkisch-vinenes høje syre- og tanninniveau gør dem velegnet til flaskelagring. Den livlige smag af rød og sort bærfrugt er i perfekt balance med en stimulerende mineralitet, en forfriskende frugtsyre og en finale med silkebløde tanniner. En drikkemoden og meget drikkevenlig udgave af Blaufränkisch.

El Paular Tempranillo, Vino De La Tierra De Castilla, SpanienDen violette vin i glasset lavet på 100% Tempranillo med en rig duft af kirsebær og krydderier. Den eksemplarisk rene, fyldige smag af brombær har en lækker frugtsødme men er samtidig let og frisk i munden med en god syre og fløjlsbløde tanniner. En både drikkemoden og drikkevenlig udgave af den spanske signaturdrue Tempranillo.

2020 Ducado do Infante Reserva, Tejo, Portugal.Ducado do Infante har både charme og karakter. Den er lavet på to druer: Tourigo Nacional og Alicante Bouschet. Vinen i glasset er rubinrød med delikat duft af violet og sort bærfrugt. Den kraftfulde, let krydrede smag af sorte bær og mørk chokolade er meget frisk og livlig i munden med oplivende mineralitet, god længde og en rank tanninstruktur. En flot portugisisk vin der forener generøs frugtfylde med fast struktur.

2021 Black Gorilla, Domaine Guinand, Vin de France, Frankrig.Det kommer næppe bag på nogen at Black Gorilla har en muskuløs krop med intens mundfølelse…bare kig på lablen. Vinen i glasset har en dyb, karmoisinrød farvetone og en intens duft af sorte bær krydret med et strejf af tobak. Den fuldmodne frugt sætter også sit præg på smagen sammen med sort lakrids og mørk chokolade. Den sorte gorilla har den muskuløse frugtfylde og den rygrad af tanniner, der skal til for at matche vinens ildfulde alkoholstyrke. Et godt valg til grillmad.

*indeholder sulfitter