Månedens Rødvinskasse

rødvinskassen leveret til døren
  • Drue
  • Distrikt
  • Årgang 0
  • Vol. 0%
  • Pris 569,00 kr.

2020 Sant’ Andrea Nero Di Troia, Puglia, Italien

Med Sant’ Andrea er vi i Puglien, og valget er faldet på druen Nero Di Troia. Vinen er mørkrød i glasset og byder på en krydret duft af sorte skovbær. Den kraftfulde smag dvæler længe i munden før den slutter med en fløjlsblød tanninfinale.; en vin der er let at holde af.

2020 San Rochetto Boldrino, Rosso Conero, Marche, Italien

Vi skal også en tur til Conero, der ligger ved Adriaterhavets kyst omkring byen Ancona. Conero har ry for at producere de bedste røde vine i Marche og nogle af de bedste vine i Italien på Montepulciano-druen. Rosso Conero er en madvin par excellence, og dens kvaliteter løfter vinen op til en velfortjent hædersplads på spisebordet. Vinens friske lethed, giver lyst til et glas mere.

2020 Rosum Roble, Toro, Spanien.

Rosum Roble er en 100% Tinta de Toro – en rødvin fra det spanske vindistrikt Toro lavet på den lokale klon af Spaniens signaturdrue Tempranillo. . Vinen er mørk med en indbydende duft af brombær og vilde kirsebær krydret med lidt vaniljetoner fra egefadet. Den kraftfulde smag er i fin balance med en frisk syre.

 2019 Domaine De Lognac, Costières De Nîmes, Frankrig.

Domaine De Lognac er lavet på klassiske druesorter fra Rhônedalen. Duften af violer, solbær, brombær og lakrids vælter op af glasset, og den kraftfulde smag af bær og mørk chokolade er i fin balance med eftersmagens friske syre. En yderst delikat og karakterfuld vin, som i den grad fortjener sin guldmedalje ved Concours de Vin Nîmes Gard 2021. Domaine De Lognac har saft, kraft og charme til at forskønne næsten enhver ret, det er ikke en potent frugtbamse, men en vin, der smyger sig som silke om smagsløgene.

*indeholder sulfitter