Sådan fungerer det

Med et vinabonnement hos Explorewines.dk modtager du automatisk en vinkasse med 8 flasker kvalitetsvin den sidste torsdag i måneden.

På "min konto"/hængelåsen øverst til højre kan du logge ind og skifte mellem rød, hvid eller mix kasse, du kan ligeledes pause dit abonnement i det antal måneder, du ønsker. 

Som abonnent skal du inden d. 15 i måneden tage stilling til, hvorvidt du ønsker at pause eller skift farve i pågældende måned. Gør du ikke noget modtager du automatisk vinkassen den sidste torsdag i måneden.

I starten af hver måned udsendes en mail om den kommende rødvinskasse, -er der en ny hvidvinskasse på vej præsenteres denne også. Du kan også altid se den aktuelle månedskasse på forsiden af vores hjemmeside.

Hvis du ønsker at melde dig ud af ExploreWines.dk, kan du opsige abonnementet via hjemmesiden eller ved at kontakte os via mail eller telefon inden den 15. i måneden og du bliver automatisk slettet fra ordningen med virkning fra indeværende måned.

Fast pris

Prisen er fast (599 kroner) hver måned, du ønsker kassen Det er lige så nemt at pause sig, som at tilmelde sig til vores koncept. Du kan altid afmelde dig, der er ingen binding.

Vinabonnement med kvalitetsvin fra hele verden

Lokale vingårde

Vi handler direkte med vinproducenterne. Vi finder spændende vine og får dem leveret til dig uden fordyrende mellemled.

Smagekasse med 8 flasker vin hver måned

8 flasker vin

Hver måned sammensætter vi en vinsmagekasse med 4 x 2 vine. Du kan altid læse om vinene, inden du bestiller.

vin leveret til døren

Leveret til døren

Du får månedens vinkasse leveret den sidste torsdag i måneden. Med leveringen følger historien bag vinene og spændende madopskrifter.

Rødvinskasse

Rødvinskassen indeholder 4 x2 flasker, som leveres den sidste torsdag i måneden. Kassen består hver måned af nye vine fra forskellige lande og på forskellige druer, så der er noget til enhver anledning.

Hvidvinskasse

Hvidvinskassen skifter hver 2 måned og indeholder 4 x2 flasker, som leveres den sidste torsdag i måneden. Kassen består af vine fra forskellige lande og på forskellige druer, så der er noget til enhver anledning

Smagekasse med 8 flasker vin hver måned

Mixkasse

Mixkassen / smagekassen består af 4 rødvine og 4 hvidvine fra månedenskassen. Her har du mulighed for at smage alle vores vine fra den enkelte måned. Kassen leveres den sidste torsdag i måneden.

Rødvinskassen indeholder 4 x2 flasker, som leveres den sidste torsdag i måneden. Kassen består hver måned af nye vine fra forskellige lande og på forskellige druer, så der er noget til enhver anledning.

Hvidvinskassen skifter hver 2. måned og indeholder 4 x2 flasker, som leveres den sidste torsdag i måneden. Kassen består af vine fra forskellige lande og på forskellige druer, så der er noget til enhver anledning

Mixkassen består af 4 rødvine og 4 hvidvine fra månedenskassen, en af hver. Kassen leveres den sidste torsdag i måneden.