Vores koncept

Vine med historie og personlighed - smagt og bragt. Otte flasker vin bragt lige til døren. 
Så enkelt er konceptet bag ExploreWines.dk og dine favoritvine kan købes i vores webshop.

Den lige vej fra bonde til kunde

Vi har sat prisen for de otte flasker vin inklusive levering til kr. 569,- og vi kan garantere, at du får vin for alle pengene. Hos ExploreWines.dk har vi skåret alle fordyrende mellemled fra, så vi handler direkte med de lokale vinproducenter uden grossist- og detailled. Det er grunden til, at vi kan tilbyde store vine til små penge.

       Pil Tegn Vektor grafik - Download gratis billeder - Pixabay            Pil Tegn Vektor grafik - Download gratis billeder - Pixabay                 

Smagfulde eventyr

Vi vil tage vores kunder med på en vinoplevelse. Det er drivkraften bag ExploreWines.dk. Du kan forvente gardiner, garvesyre og gourmetinspiration - og så kan du forvente vin til enhver lejlihed. Kassen sammensættes, så der både er gode hverdagsvine til et velfortjent glas en tirsdag aften og vine, du vil høste anerkendelse for, når du skænker den for dine venner.

Meld dig til og fra som du vil

Det er lige så nemt at melde sig til vores koncept, som det er at melde fra. Hvis du ønsker at springe en kasse over, skal du bare senest den 15. i måneden give os besked via hjemmesiden.

Foretrukne vine

Dine favoritter kan købes i vores webshop