Handelsbetingelser

Betalingsbetingelser

Når du betaler med Dankort eller kreditkort bliver beløbet først hævet på din konto, når varerne er afsendt fra vort lager. Efter tilmelding bliver der hver måned trukket kr. 569,- på dit kort indtil du selv melder fra eller du ønsker at springe en månedspakke over. ExploreWines forbeholder sig ret til at pristalsregulere beløbet på kr. 569, hvis det skønnes rimeligt. Pristalsreguleringen adviseres med 3 måneders varsel.

Betaling

På denne hjemmeside kan der benyttes dankort, visakort og mastercard som betalingsmiddel. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Explorewines og der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt ved købet. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL) og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Explorewines eller andre har mulighed for at læse dataene.

Leveringbetingelser

Udover det månedlige abonnement er der ingen yderligere gebyrer, fragt eller andre omkostninger ved levering i DK. Ved handel i webshoppen er der ingen yderligere gebyer, alt er inclusiv.

Garanti/Reklamation

Du har altid mulighed for at få refunderet defekte vine. Modtager du en defekt vin, beder vi dig kontakte os hurtigst muligt – enten på info@explorewines.dk eller på tel. 41183959

Returnering

Du er altid velkommen til, inden for 14 dage, at returnere vinkassen købt hos ExploreWines.dk. Vinene skal være uåbnede og skal returneres forsvarligt emballeret. Vi beder dig venligst rette henvendelse til os før du returnerer vinen. Du kan kontakte os på info@explorewines.dk eller på mob: 41 18 39 59. Vi refunderer vines pris men ikke dine omkostninger i forbindelse med returnering af vin.

Behandling af personlige oplysninger

I forbindelse med ordreafgivelse beder vi om personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at sikre korrekt levering af de bestilte varer.  ExploreWines.dk opbevarer ingen oplysninger om kortnumre eller kontonumre ifb. med køb med Dankort eller andre betalingskort. Alle kortbetalinger afvikles via en krypteret, sikker forbindelse for at sikre kortholderen mod misbrug.

Forbehold

Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl samt udsolgte vine.

Aldersgrænse

Du skal være over 18 år for at handle på explorewines.dk

Vores kontakt oplysninger

Explorewines K/S
Skovvangsvej 37
8200 Århus N

Tlf 4118 3959
CVR-nr 29396930

info@explorewines.dk