Månedens hvidvinskasse november og december

  • Drue
  • Distrikt
  • Årgang 0
  • Vol. 12%
  • Pris 599,00 kr.

4x2 flasker hvidvin:

Hvidvinskassen leveres fra d. 23.11

2022 Fonte Da Perdiz, Douro DOC, Portugal

En herlig hvidvin der kombinerer sin udtryksfulde friskhed med blomstrende og frugtige toner, som har fået karakter og personlighed af de unikke, portugisiske druer. Frisk smag med en flot, aromatisk smagsfylde og en oplivende syre.

2022 Lyricus, Verdicchio dei Castelli di Jesi DOC Classico, Marche, Italien

Her er en vin med mange gode kort på hånden. En indsmigrende duft af æble, abrikos og lime. En aromatisk smagspalet sat sammen af æble, friske mandler og Reine Claude blommer med spændstig mineralitet og en pikant kernebitterhed og sprød syre i afslutningen.

2021 Riesling Spätlese Trocken, Weingut Bernhard, Rheinhessen, Tyskland

Denne Riesling fra Weingut Bernhard er et vellykket eksempel på en moderne stil i tysk vinfremstilling, hvor resultatet er en tør vin med delikat frugtsødme. Den lækre smag, flotte fylde en forfriskende syre giver en elegant struktur med fin balance.

2022 Los Lau Viognier, Private Collection, Spanien

Det er umiskendelig Viognier, vi har i glasset, men Yves Laurijssens har skabt sin egen stil, hvor druens opulente, nærmest parfumerede, duft- og smagspalet er holdt i stramme tøjler for at skabe en mere frisk og disciplineret Viognier, der giver lyst til at drikke et glas til.  

*indeholder sulfitter