Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Betalingsbetingelser

Når du betaler med Dankort eller kreditkort bliver beløbet først hævet på din konto, når varerne er afsendt fra vort lager. Afhængig af, hvor ofte dit betalingskort fakturerer, kan der gå et stykke tid før beløbet optræder på dit kontoudtog. Efter tilmelding bliver der hver måned trukket kr. 569,- på dit kort indtil du selv melder fra eller du ønsker at springe en månedspakke over. ExploreWines forbeholder sig ret til at pristalsregulere beløbet på kr. 569, hvis det skønnes rimeligt. Pristalsreguleringen adviseres med 3 måneders varsel, således at der er god tid til at melde sig ud.

Betaling

På denne hjemmeside kan der benyttes dankort, visakort og mastercard som betalingsmiddel. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Explorewines og der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt ved købet. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL) og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Explorewines eller andre har mulighed for at læse dataene.

Leveringsbetingelser

Udover det månedlige abonnement er der ingen yderligere gebyrer, fragt eller andre omkostninger ved levering i DK.

Garanti/Reklamation

Du har altid mulighed for at få refunderet evt. defekte vine. Modtager du en defekt vin, beder vi dig kontakte os hurtigst muligt – enten pr. email info@explorewines.dk eller på tel. 41 18 39 59.

Returnering

Du er altid velkommen til, inden for 14 dage, at returnere en vin købt hos ExploreWines.dk. Vinen skal være uåbnet og skal returneres forsvarligt emballeret. Vi beder dig venligst rette henvendelse til os før du returnerer vinen. Du kan kontakte os pr. mail: info@explorewines.dk eller på mob:. 41 18 39 59. Vi refunderer vines pris men ikke dine omkostninger i forbindelse med returnering af vin.

Behandling af personlige oplysninger

I forbindelse med ordreafgivelse beder vi om personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at sikre korrekt levering af de bestilte varer. Disse oplysninger gemmes udelukkende til brug for vort regnskab og som dokumentation for salget. ExploreWines.dk opbevarer ingen oplysninger om kortnumre eller kontonumre ifb. med køb med Dankort eller andre betalingskort. Alle kortbetalinger afvikles via en krypteret, sikker forbindelse for at sikre kortholderen mod misbrug.

Forbehold

Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl samt udsolgte vine.

Aldersgrænse

Du skal være over 18 år for at handle på explorewines.dk

Explorewines K/S
Skovvangsvej 37
8200 Århus N
CVR-nr 29396930