Vores koncept

Vores koncept

Vine med historie og personlighed – smagt og bragt

Otte flasker vin bragt lige til døren. Så enkelt er konceptet bag ExploreWines.dk. Hver måned sammensætter vi en ny kasse med otte smagfulde kvalitetsvine og afleverer dem ved din dør.

Men ExploreWines.dk er meget mere end en månedlig vinforsyning. Kassens indhold er din adgang til vinens forunderlige univers. Det stimulerer dine smagsløg, øger din viden om vin og introducerer dig til vinens mange facetter.

ExploreWines.dk er til dig, der sætter pris på et godt glas vin, men ikke selv kan finde tiden til at gå på opdagelse i junglen af muligheder og tilbud. Vores vinindkøber kommer dig til undsætning og garanterer store vinoplevelser til gode priser.

Den lige vej fra bonde til kunde

Vi har sat prisen for de otte flasker vin inklusive levering til kr. 569,- og vi kan garantere, at du får vin for alle pengene. Hos ExploreWines.dk har vi skåret alle fordyrende mellemled fra, så vi handler direkte med de lokale vinproducenter uden om grossist- og detailled – altså intet lager, ingen hyldeplads, ingen kassedamer, én betalingsmåde.

Det er grunden til, at vi kan tilbyde store vine til små penge.

Smagfulde eventyr

Vi vil tage vores kunder med på en vinoplevelse. Det er drivkraften bag ExploreWines.dk. Du kan forvente gardiner, garvesyre og gourmetinspiration – og så kan du forvente vin til enhver lejlighed. Kassen sammensættes, så der både er gode hverdagsvine til et velfortjent glas en tirsdag aften og vine, du vil høste anerkendelse for, når du skænker for dine venner.

Måske får du en gemmevin – måske en oplagt gavevin. Hver vin har en historie, som ExploreWines.dk fortæller i et nyhedsbrev, der følger med kassen. Det udvider både smagsoplevelse og horisont.

Meld dig til eller fra, som du vil

Det er lige så nemt at melde sig til vores koncept, som det er at melde fra. Når du melder dig til ExploreWines.dk, giver du os lov til at trække vinkassens pris (569 kroner) fra din konto hver måned, så længe du er tilmeldt.

Hvis du ønsker at springe en kasse over, skal du bare senest den 15. i måneden give os besked via hjemmesiden.

På samme måde, hvis du ønsker at melde dig ud af ExploreWines.dk; du opsiger abonnementet via hjemmesiden inden den 15. i måneden og bliver automatisk slettet fra ordningen med virkning fra indeværende måned.