Luksuskassen

  • Drue
  • Distrikt
  • Årgang 0
  • Vol. 0%
  • Pris 569,00 kr.

Fetz Riesling, Mittelrhein, Tyskland

Drue : Riesling

Årgang: 2019

Volumen: 12,5%

100% Riesling. Blomsterduft med røgede undertoner. Smagen af ​​abrikos og fersken er fyldig med tørhed i den friske smag. Riesling regnes for hvidvinsdruernes konge og kan smage meget forskelligt afhængig af oprindelse.Denne tyske udgave har et væld af anvendelsesmuligheder, der er tilpas sødme og fylde, så prøv den evt. til andestegen ..

 

La Maestra Barbera, Piemonte Italien

Drue: Barbera

Årgang: 2018

Volumen: 14%

100% Barbera. Flot mørk rubin i glas, nærmest strålende. Indbydende i næsen. Vinøs med tydelige noter af sorte kirsebær, mørke bær og fint krydret. Smagen overvældes af en sødmefuld saftig frugt og en forfriskende moden syre. Vingården er familieejet og her dyrkes primært Barbera, gæringen foregår i ståltanke. Lavt udbytte og godt håndværk såvel i marken som i kælderen, -den høje kvalitet smages i denne glimrende Barbera.

 

An / 2, Mallorca, Spanien

Drue: Callet, Manto Negre, Fogoneu, Syrah

Årgang: 2018

Volumen: 13%

Lavet på Callet, Manto Negre, Fogoneu og Syrah. Dybrød farve, frisk og imødekommende vin med masser af røde bær, krydderier og vanilje i smagen. Yderst vellavet med dybde og længde i smagen. Er AN / 2 fra Mallorca gået din næse forbi, venter her en stor smagsoplevelse. ” A nima N egra 2 ” er produceret på Mallorcas bedste vingård og har på kort tid opnået nærmeste kultstatus.

Lo Sparviere, Franciacorta, Italien

Drue: Chardonay

Volumen: 13%

100% chardonnay. Den blomstrende buket byder på citrus, grønne æbler og jasmin. Smagen har blide toner af mandler, kiwi og lime og sprød syre og masser af blide bobler. Som i Champagne benytter mand Chardonnay til at lave vin efter den traditionelle metode med andring på flaske og lagring i længere tid på bundfaldet af døde gærceller. I 1995 fik Franciocorta appellationen DOCG, som er Italiens fornemste klassifikation for kvalitetsvin.