Om ExploreWines

Explorewines er din vinleverandør på nettet

Om ExploreWines

Explorewines er din vinleverandør på nettet

Hvis du ønsker god vin til fornuftig pris og gerne vil prøve noget forskelligt. Betyder det noget for dig, hvad du drikker til hvilken type mad. Er du nysgerrig på forskellige druetyper, og at opleve forskellen på druens smag afhængig af klima og produktion.Synes du det er sjovt at blive forstyrret i dit vanlige vinindkøbsmønster, så er Explorewines noget for dig.

Brug månedskassen til at pirre de nysgerrige smagsløg, hold vinsmagning med vennerne, eller til simpelthen til at nyde, at der er valgmuligheder i din vinreol, når det bliver fredag og du skal finde en god flaske.

Explorewines holder til i Aarhus og er startet i 2006 af Jens Peter Lund. Nu hedder ejerne Per og Dorthe. Vi ønsker fortsat at give dig gode vinoplevelser, ligesom vi selv har rejst rundt i mange år og ladet os begejstre, når vi har mødt en lækker vin, som vi havde lyst til en slurk mere af…. fordi den var god og fornuftig i pris.

Vores ønske er at levere kvalitetsvin fra primært små lokale producenter, som du ikke finder i supermarkederne. Vi går gerne efter vine, hvor dyrkning og produktion er nænsom og i pagt med naturen. Vi ser altid efter økologiske vine, men kvalitet er vores første prioritet.