Rødvinskasse på abonnement

Vi udvælger hver måned 4x2 flasker rødvine på forskellige druer fra vingårde verden over. Der er noget til enhver smag og anledning. Rødvinskassen indeholder også en folder med beskrivelser af vinene fra vin-journalist Erik Skovenborg, ligeledes følger en madopskrift til en af rødvinene.

Vi udsender nyhedsmail omkring d. 1. i måneden med information om den kommende kasse. Vinen leveres den sidste torsdag i måneden.

Hvidvinskasse på abonnement

Vi udvælger hver 2. måned 4x2 flasker hvidvine på forskellige druer fra vingårde verden over. Der er noget til enhver smag og anledning. Hvidvinskassen indeholder også en folder med beskrivelser af vinene fra vin-journalist Erik Skovenborg.

Vi udsender nyhedsmail omkring d. 1. i måneden med information om den kommende kasse. Vinen leveres den sidste torsdag i måneden.

Mixkasse på abonnement

Mixkassen består af 4 rødvine og 4 hvidvine fra månedskassen samt beskrivelser af vinene fra vores journalist Erik Skovenborg samt en madopskrift til en udvalgt vin.

Vi udsender nyhedsmail omkring d. 1. i måneden med info om de kommende vine. Smagekassen leveres den sidste torsdag i måneden.

Fast pris

Prisen på vores vinabonnement er fast (kr 599,-) de måneder du ønsker kassen. Du kan altid pause, skifte farve eller afmelde dit abonnement. Der er ingen binding

 

Vinabonnement med kvalitetsvin fra hele verden

Vin fra hele verden - vinabonnement

Vi handler direkte med vinproducenter rundt i verden. Vi finder spændende nye vine hver måned til din vinkasse og får dem leveret til dig uden fordyrende mellemled. 

 

Smagekasse med 8 flasker vin hver måned

altid 8 flasker i vinkassen

Hver måned sammensætter vi en smagekasse 4 x 2 rødvine eller hvidvine. Du kan også altid læse om vinene, inden du bestiller på hjemmesiden.

 

vin leveret til døren

Vin leveret til døren

Du får månedens vinkasse fragtfrit til døren. I kassen medfølger historien bag vinene og spændende madopskrifter

Vær med i vinklubben – månedlig vinabonnement til fornuftig pris

ExploreWines.dk er vinklubben for dig, der ønsker en spændende vinpakke med store vinoplevelser til fornuftige priser. Vi handler direkte med vinproducenter, og kan derfor levere lækre hvid- og rødvinspakker til gode priser, som pirrer dine nysgerrige smagsløg. Køber du vin på abonnement gennem ExploreWines, får du hver måned leveret 4 x 2 kvalitetsvine lige til døren. I kassen med vin medfølger historien bag vinene og spændende madopskrifter, der passer til. Du vælger selv, om dit vin abonnement skal indeholde rødvin eller hvidvin eller et mix. Vær med i Danmarks bedste vinklub og få vin til døren hver måned..

Fri fragt - Leveres til Døren - Nye vine hver måned - Vinbeskrivelser  -  Pausefunktion